Акредитовани стручни скуп

“Моодле и Андроид платформа у огранизацији и реaлизацији такмичења ученика”

поводом почетка Тесла Инфо Купа 2015

Електротехничка школа „Никола Тесла“ из Ниша као идејни творац, у партнерству са Педагошким друштвом информатичара Србије – Ниш, а уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, организатор је Тесла Инфо Купа,  такмичења намењеног ученицима седмог и осмог разреда основних школа. Првенствени циљ такмичења је популаризација информационих и комуникационих технологија, развијање интересовања и подстицање мотивације ученика за изучавањем ових научних дисциплина, као и откривање ученика са посебним склоностима.

Као и прошле, тако и ове школске године се Тесла Инфо Куп се реализује кроз пројекат “Информационо комуникационе технологије у служби такмичења ученика – фаза 2”. Препознавање улоге и значаја oвога такмичења од стране Министарства трговине, туризма  и телекомуникација Републике Србије је још један показатељ да заједничким снагама треба да допринесемо реализацији општих циљева овог такмичења који су издвојени као национални.

naslovnaseminar

За наставнике основних и средњих школа и ове године су предвиђени акредитовани Стручни скупови, који ће се реализовати у свим центрима одржавања Окружних такмичења.

29.11.2014. године – Прва техничка школа, Крагујевац

06.12.2014. године – СТ ПТТ школа, Београд

07.12.2014. године – ЕТШ “Михајло Пупин”, Нови Сад

13.12.2014. године – ЕТШ “Никола Тесла” Ниш

Планирана сатница за све скупове је од 10:00 до 16:00ч.

Детаљна агенда стручног скупа, као и образац за пријаву, налазе се  у прилогу.

Наставници Прве техничке школе могу се пријавити у канцеларији помоћника директора.

Агенда стручног скупа у Крагујевца

Пријава за учешће на стручном скупу