Представници ЗУОВ-а Републике Србије уручили прву награду на конкурсу „Сазнали на семинару – применили у пракси“ колегиници Ренати Мишулић и Првој техничкој школи

Дана 02.02.2023. године представници Завода за унапређивање образовања и васпитања Републике Србије су уручили прву награду на конкурсу „Сазнали на семинару – применили у пракси“ колегиници Ренати Мишулић и Првој техничкој школи. Школу су посетили Драган Ракита, руководилац Сектора за
стручно усавршавање и напредовање и Сања Тодорчев, саветник координатор у Заводу.

Колегиница Рената Мишулић је указала на значај стручног усавршавања, неопходност праћења трендова у образовању и презентовала победнички рад, а посебно је истакла улогу ученика, без чијих креативних и иновативних радова овај успех на националном нивоу не би био могућ.

Господин Драган Ракита је упознао присутне са историјатом конкурса „Сазнали на семинару – применили у пракси“, чији је циљ развијање и промовисање културе примене знања и вештина развијаних на обукама одобрених програма сталног стручног усавршавања.

Додели награда су присуствовали и представници Образовно креативног центра из Бора, директор Зоран Милојевић и Невена Николић, која води сектор за онлајн семинаре ОКЦ-а. Поред колега, наставника са различитих подручја рада, уручивању награда су присуствовали и ученици II7e.