Новогодишња хуманитарна акција

Представници Ђачког парламента Прве техничке школе, заједно са професорима: Владимиром Чабрићем, Драганом Милановићем, Велимиром Дуканцем и педагогом Александром Радовић, посетили су поводом новогодишњих и божићних празника 27. децембра вртић Колибри и Центар за развој услуга социјалне заштите Кнегиња Љубица. Од новца, прикупљеног од стране ученика школе, купљени су разни слаткиши и грицкалице. Обучен у одело Деда Мраза, Лука Oбрадовић је са Александом Јанкоски и Катарином Симић делио пакетиће малишанима, а они су осмехом и загрљајем показали колико им то значи. Деда Мразова екипа је ујутру око девет часова посетила вртић Колибри, који је намењен деци са сметњама у развоју. После доделе пакетића, уследило је дружење са малишанима. По речима њихових васпитачица, жељно су ишчекивали наш долазак. Посебну захвалност добили смо од родитеља деце којима је много значио овај наш мали гест.

Нешто касније око, четрнаест часова, још бројнија екипа посетила је Центар за развој услуга социјалне заштите Кнегиња Љубица. Деца су нас сачекали у великом броју раширених руку. После доделе пакетића, цела Деда Мразова екипа, појачана Андријаном, Ивоном, Невеном, Николом и Ивом, била је расположена за игру и дружење. Нова познанства као и играње жмурки са Дедом са Северног пола остаће сваком малишану у сећању.

После овакве акције, нико није остао равнодушан. Хвала свим ученицима Прве техничке школе на учешћу у овој несебичној акцији. Надамо се да ће оваквих дешавања бити још много!